📍гр. Кюстендил "ул. Яворов 9" ет 3. 📞 Обадете ни се на: +359 886 754 545 🕑 Работно време от Понеделник до Петък - 09:00 - 18:00

Зъботехническа лаборатория SkyLab – качествена изработка на зъбни конструкции

Зъботехническа лаборатория

Зъботехническа лаборатория SkyLab – качествена изработка на зъбни конструкции

Най-голямото предимство на SkyLab е собствена модерна и иновативна зъботехническа лаборатория. Това е едно от най-важните условия, от който зависи успешното и правилно  протетично и ортодонтско зъболечение. Зъботехническата ни лаборатория е една от най-модерно оборудваните и разполага с всичко необходимо за изработката на съвършената усмивка.

Всяка зъбна коронка, мост или фасета е дело на общите усилия между клиниката и лабораторията. Качеството на зъбната конструкция е пряко свързана с уменията на зъболекаря и висококвалифицираните зъботехници. Всичко се свежда до материалите, с които е направена конструкцията и технологиите, които са използвани за изработването й.

Какви услуги ще намерите в зъботехническа лаборатория SkyLab:

  •  Изработка на металокерамични коронки и мостове
  • Циркониеви конструкции
  • Циркониево-керамични конструкции
  •  метални щифтови пънчета
  • Фрезоване на зъботехнични конструкции от цирконий
  • метални анатомични корони тип fullcontour и всякакви други конструкции по индивидуална оферта

Наша отговорност е вие да получите най-добрата зъбна конструкция – без компромиси и непредвидени резултати. Ние работим само с висококачествени материали. Даваме ви гаранция за здравина и устойчивост.

Денталното здраве е синоним на красиви и безупречни зъби. Доверявайки се на зъботехническа лаборатория SkyLab вие получавате прецизност и точност в изработката, кратки срокове, безупречни материали и професионалисти, които са на ваше разположение по всяко време.и.